Vacatures

Vacatures

Op deze pagina staan de huidige vacatures van Rinie Kappers. Lees hieronder wat wij te bieden hebben voor jou als kapster of leerling.

Rinie Kappers is voortdurend op zoek naar nieuwe mensen. Met onze drie filialen in Veenendaal bieden wij een werkplek met veel variatie, flexibele werktijden en een leuk team om mee te werken. Voor ons en onze klanten is kwaliteit heel belangrijk. Wij steken daarom veel energie en tijd in het trainen en bijscholen van onze medewerkers. Voor onze leerlingen hebben wij de Rinie Kappers Academy waar 3 keer in de week getraind wordt, daarvan kiest elke leerling 2 momenten waarop ze beschikbaar zijn. Onze kapsters hebben altijd de mogelijkheid om zich bij te scholen door middel van een cursus op een gebied naar keuze, of door aan te sluiten bij de Academy waar onze leerlingbegeleider helpt waar ze kan.  Op deze manier houden wij de kwaliteit van onze dienst hoog.

Ben jij een kapster met passie voor het vak, een leerling die graag het kappersvak wil leren of is je interesse naar de vacatures van Rinie Kappers gewekt bekijk dan hieronder wie wij zoeken:

Allround Hairstylist

Junior Hairstylist BBL (stage)

Junior Hairstylist BOL (stage)

Naast onze website staan wij ook op stagemarkt.nl voor alle leerlingen in de buurt die een leuke werkplek zoeken. Klik hier om daar snel naar toe te gaan.

Meer informatie over de vacature? Klik op de betreffende vacature en daar staat alles wat je moet weten. Solliciteren kan ook door bij een van onze filialen naar binnen te lopen. Zo proef je gelijk de sfeer in de salon en kan je persoonlijk om meer informatie vragen.

Onze salons zijn te vinden op de volgende adressen:
Davidsplein 6, 3905AZ Veenendaal.
Paddestoelenlaan 52, 3903 GG Veenendaal.
Ronde Erf 62, 3902 CZ Veenendaal.