Historie

Historie

In 1988 gestart als eenmanszaak aan de Prinsbernhardlaan onder de naam Haarmode Rinie. De forse uitbreiding van het klantenbestand maakte het noodzakelijk dat na verloop van tijd een andere locatie gezocht moest worden.

In 1997 werd het pand Davidsplein 6 aangekocht en verbouwd tot een prachtige salon met een 12-tal kapsters. In korte tijd groeide ook deze nieuwe zaak uit zijn jasje en werd besloten een tweede salon te zoeken. Voor een nog beter service werd in 1998 de openingstijd verruimd naar ’s avonds 20:00 uur. Dit leverde weer een flinke uitbreding van het klantenbestand op.

In 2001 werd een bestaande kapsalon In de wijk Petenbos, in het winkelcentrum aan de Paddestoelenlaan, overgenomen.

In 2005 is de salon aan het Davidsplein totaal gerenoveerd en biedt nog meer mogelijkheden om de klanten naar tevredenheid te behandelen.

In 2008 zijn wij aan het kijken naar de mogelijkheden op gebied van internet. Ook hierin zitten wij niet stil en willen wij onze klant nog beter tot dienst zijn.

In 2012 is de salon aan de Paddestoelelaan totaal gerenoveerd en biedt nog meer mogelijkheden om de klanten naar tevredenheid te behandelen.

In december 2015 opent de derde salon aan het Dorpsplein in Renswoude.

Onder de naam Rinie Kappers staan wij voor jou klaar, zes dagen van de week en elke werkdag tot 20.00 uur.