Magma by Blondor

Magma by Blondor

Magma opent een wereld van creatieve eenvoud. Magma biedt je een rijk spectrum van nuances en effecten die op verschillende manieren kunnen worden toegepast om schitterende looks te creëren. Magma is de enige kleuring die het haar in een stap, zonder voorblonderen, tot zes nuances kan oplichten en kleuren tegelijk.

Heeft u van uzelf redelijk donker haar, of heeft u het donker laten kleuren? Dan weet u dat u bij de kapper altijd aardig wat tijd moest uittrekken voor het aanbrengen van highlights. Voor een mooi resultaat moest het haar immers eerst ontkleurd worden, waarna de gewenste kleur pas kon worden aangebracht. Twee behandelingen dus voor één effect.

Maar Wella heeft nu goed nieuws voor u, en voor iedereen die graag mooie highlights wil; met Magma van Wella houdt u voortaan tijd over! Magma is een revolutionaire kleurbehandeling die bij de kapper wordt uitgevoerd en waarmee zelfs donker haar tot zes nuances kan worden opgelicht en tegelijkertijd kan worden gekleurd. In één stap en zonder voorblonderen. Dat scheelt een hoop tijd!

Wella Magma Blondor producten

Meer producten & merken