Color Touch

Color Touch

Met Color Touch kun je haarkleur met de mode mee veranderen. Geniet van het beste van twee werelden. Laat eerst je lieve kant zien en dan je ware aard door geraffineerd met je lokken te schudden. Dat is veelzijdigheid! Met Color Touch bieden we je onbegrensde creatieve kleurmogelijkheden.

Color Touch is een professionele semi-permanente kleurspoeling. Al jarenlang is het een heel geliefd product dat door vele kappers over de hele wereld tot bijzonder grote tevredenheid wordt gebruikt.

Het is de ideale manier om u precies die haarkleur te geven die past bij uw persoonlijke stijl of imago. Met Color Touch krijgt uw haar meer glans en expressie en kunt u eventueel de eerste grijze haren laten wegwerken (het heeft een dekkracht tot 50%).

Color Touch heeft een bijzonder laag perioxidegehalte en een ammoniavrije formule. Daardoor is de kleuring bijzon- der mild voor het haar en is het mogelijk om deze eventueel te combineren met een omvormingsbehandeling. Bovendien is er aan de formule keratine toe- gevoegd, waardoor de haarstructuur wordt verbeterd en versterkt.

Wella Color Touch producten

Meer producten & merken