Haartrend: Je haarkleur als een instagram-filter

Haartrend: Je haarkleur als een instagram-filter

Delen

Ben je fan van pasteltinten in je haar? Ga dan nu voor de Instamatic, een verfmethode waarbij het lijkt alsof er een Instagram-filter over je kapsel zit.

Met een pastelkleurig kapsel kan je alle kanten op. Als je een fan bent van de trend én je experimenteert wel eens met filters op Instagram, ga dan nu voor iets nieuws: de Instamatic.

Deze manier van verven is geïntroduceerd door Wella Professionals en geeft het effect van een Instagram-filter op je kapsel. De semi-permanente haarkleur bevat 20 procent minder ammoniak dan normale haarverf, omdat het aangebracht moet worden met de Color.id, een hulpmiddel dat verven zonder folies mogelijk maakt. Zo kan een hoop verschillende pasteltinten naast elkaar aan worden gebracht.

Dankzij de fijne melange van kleurpigmenten die zich geleidelijk aan over de haarschubben verspreiden, zorgt de COLOR TOUCH Instamatic technologie voor een matte glans met een trendy finish.

De Instamatic zorgt op deze manier voor de natuurlijke overloop van kleuren in je kapsel, met het effect van een Instagram-filter. Vraag gerust een van onze medewerkers voor meer informatie hierover.