Een kappersabonnement bij Rinie Kappers

Een kappersabonnement bij Rinie Kappers

Delen

Loop je graag rond met een mooi, verzorgd kapsel of wil je elke maand weer eens wat anders? Bij Rinie Kappers hebben wij de oplossing, een kappersabonnement! Onbeperkt naar de kapper Onbeperkt naar de kapper én voor een vast bedrag per maand? Bij Rinie Kappers kan dat! Wij bieden verschillende abonnementen aan voor iedereen die […]

Loop je graag rond met een mooi, verzorgd kapsel of wil je elke maand weer eens wat anders? Bij Rinie Kappers hebben wij de oplossing, een kappersabonnement!

Onbeperkt naar de kapper

Onbeperkt naar de kapper én voor een vast bedrag per maand? Bij Rinie Kappers kan dat! Wij bieden verschillende abonnementen aan voor iedereen die er elke maand mooi en verzorgd uit wilt zien. Voor iedereen is er wel een passend abonnement, zo hebben we abonnementen voor de kleintjes tot en met 13 jaar maar zijn er ook abonnementen waarin we je haar wassen, knippen, föhnen en stylen!

De voordelen van een abonnement

Naast dat we je elke keer weer met liefde een behandeling geven krijg je daarnaast ook 15% korting op al onze haarproducten!

Is een kappersabonnement wat voor jou? Stop dan met zoeken en sluit een abonnement af bij ons! Wij zien je graag in één van onze salons!